Nurmo, Qmax Arena
Miehet edustus

Raportti

Amerikaarto -ISB 7-7 (2-3, 2-1, 3-3)

Viimeisen turnauksen panoksina ainoastaan kunniallinen kauden lopetus. Mikäs sen mukavampaa kuin päättää kausi voittoihin. Viiteen minuuttiin maaliverkot soivat viidesti. Merikaartolaiset kahdesti ja ilmajokiset kerran enemmän. Miika Toivio viimeisteli illan toisensa, mutta vastustajan Henrik Nyström teki kaksi maali ennen toisen kolmanneksen loppua. Viimeinen erä alkoi mallikkaasti ja ilmajokiset tekaisivat kolme maalia alta kolmen minuutin. ISB:llä oli paikkansa tappaa peli mutta vastustajan maalivahti venyi näyttäviin koppeihin. Kliseisesti kun itse et tee, niin vastustaja tekee. Amerikaarto aloitti kirin ja onnistuivat siinä. Loppulukemat 7-7, kertoivat totuuden, molemmilla oli hetkensä voittaa ottelu.