Kokkola, Kampushalli
Miehet edustus

Raportti

EDUSTUS TAPPIOPUTKESSA

Perjantai-ilta, uusi peliareena, 177 katsojaa. Siinä olivat puitteet ISB:n vierailulle Kokkolan Nibacosta vastaan. Vierasjoukkue oli saanut kokoonpanoonsa lisäystä Miika ”kurki” Toivion palatessa loukkaantumisensa jäljiltä. Ottelun ensimmäinen erä oli kohtuullisen varovaista pelaamista, ja maalitili aukesi kuudennella minuutilla Jori Heikkilän toimesta. Erän kahdesta muusta maalista vastasi ISB ensin Toivion juhlistaessa paluutaan ja sitten Arttu Rahko talletti kuulan ylivoimalla ylänurkkaan. Syötön Rahkon maaliin antoi Ville Loukasmäki, jolle syöttöpiste oli uran 100:s. Ensimmäinen erä siis vierailijoille 2-1.

Toisessa erässä pelin vauhti kiihtyi ja ilmajokiset karkasivat kahden maalin johtoon Juha-Matti Kiviluoman puolilämärillä, mutta parin minuutin uinahdus kostautui kahdella maalilla ja tilanteen tasoittumisella. Seuraavaksi nähtiin kahden minuutin Eero Rahnasto-show, jonka aikana Kapteeni kanttasi vieraat taas kahden maalin johtoon. Erän lopulla Nibacos kavensi tilanteeksi vielä 5-4, josta lähdettiin kolmanteen erään.

Erätauoilla ilmajokisten tavoitteena oli pitää pelin taso samana ja marssia aina helppoon Kokkolan vierasvoittoon mutta… Kotijoukkue paukutti viimeiseen erään neljä maalia Heikkilän (3) johdolla vieraiden yhtä (Ala-Huikku) vastaan ja ottivat ansaitun 8-6 voiton.

Kotijoukkueesta maininnan ansaitsee Heikkilä, joka ylväästi tehoili 5+0. Ilmajokisten parhaimmistoon kuului pistetehtailijoiden lisäksi maalilla pelannut Timo Paakkinen, joka piti torjunnoillaan tilanteen tasaisena vieraiden hakiessa riskillä tasoitusmaalia. Kokonaisuudessaan perjantai-ilta tarjosi kohtuullisen vauhdikasta toisen divisioonan salibandyä, tasoerot olivat pienet ja Nibacoksen päivän kunto tulostaululle nähdyn eron verran parempi.