Runkosarja
24.9.2016, 19:00
ISB
5 - 4
PT-94
Ilmajoki, Ilmajoki-Halli
Miehet edustus

Raportti

NIUKKA AVAUSVOITTO PT:N KUSTANNUKSELLA

Kauden avausturnauksen toiseen peliin asettui Vaasan PT-94. Toiseen peliin haettiin vauhtia painisalista, Ilmajoella kun ollaan. Hyvät lämmöt päälle ja eikun askiin.

Ensimmäinen erä meni edelleen hakiessa pelirytmiä. Tiukkaa vääntöä ja paikkoja oli molemmissa päissä. Erän ainoasta osumasta vastasi Olli Yli-Karjanmaa ja syöttäjänä toimi Miika Toivio.

Toinen erä lähti käyntiin alivoimalla. Maalista vastasi kuitenkin ISB. Joonas Haapamäki rokotti Ville Loukasmäen syötöstä. Tästä puolen minuutin päästä pallon ylähyllylle laittoi Jarno Mäki-Jussila ja syöttäjänä Riku Heikonen. Tilanne taululla 3-0 ja juna oli lähtemässä raiteilleen. Sitten kaksi nukahdusta ja vastustaja oli maalin päässä. Erän loppuun vielä jäähy ja tauolla saatiin sopia alivoimakuvioita.

Kolmannen erän alun alivoimalla Juha Toivio tinttasi pallon reppuun Eero Santaharjun syötöstä. PT-94 ei luovuttanut ja tuli vielä tasoihin. Markku Neva-Keturi iski voittomaalin Heikosen syötöstä. Loppu oli ankaraa vääntöä sarjapisteistä. Peliä saatiin jäädytettyä kulmiin ja vastustajan maalin taakse. Kauden avausvoittohan sieltä tuli. Nyt on vuorossa kateissa olleen ”flow” tilan etsintä, että saadaan se pakattua mukaan lokakuun Vaasan turnaukseen.

#64