Runkosarja
15.10.2016, 14:00
NJ II
9 - 7
ISB
Vaasa, Kauppis
Miehet edustus

Raportti

Kauppiksella toisena vastaan Nurmo

Ensimmäisen pelin hyvä loppu ja totuttelu pieneen askiin enteili hyvää nurmo-peliä, mutta kuten monta kertaa aiemminkin niin pelin voi tehdä itsekkin vaikeaksi, ja niin myös tänään.

Ottelun alku oli tunnustelevaa ja tarkkaa kulmissa pyörimistä molemmilta joukkueilta eikä ensimmäiseen seitsemään minuuttiin paljon maalipaikoilla oltu, kunnes Miika Toivio (97) pääsi viemään isb johtoon maalin edestä pelikellon pysähtyessä aikaan 7.22. Muutamaa minuuttia myöhemmin nurmo tasoitti ja siitä alkoi nurmon maali tehtailu aina kolmeen yhteen asti. Sen jälkeen Tero Lehtinen antoi tykin puhua ja laittoi tarkasti pallon ylälompsaan kolmeen kahteen ja Timo Fält pääsi tasoittamaan ajassa 20,19. Nurmo kuitenkin maalasi maalin karkumatkalle, mutta Antti Kuusisto ei kauaa antanut nurmon juhlia ja tasoitti pelin 10 sekunnin jälkeen. Mutta sen jälkeen muutama virhe kostautui ja NJ parin maalin etumatkalla kolmanteen erään.

Kolmas erä alkoikin lupaavasti ja isb tuli maalin päähän liukkaasti liikkuneen ysiseiskan toimesta ja alkoi viritellä loppukiriä. Mutta nurmo teki taas pari seuraava ja Riku Heikonen kavensi komealla viivavedolla seuraavan tilanteeksi 8-6 nurmolle. Vielä kaksi ja puoliminuuttia ennen loppua isb pelaajaa rikottiin maaliteko tilanteessa josta tuomittiin rangaistuslaukaus jonka upotti varmasti verkkoon ysiseiska. Sen jälkeen isb lauma ottikin aikalisän ja olikin luottavaisena että peli laitetaan tasoihin ja yritystä riittikin noin puoli minuuttia kun kokenut Timo Viita yllätti laukauksellaan ja vei Nurmon parin maalin karkumatkalle mistä ei isb lauma enään noussut!

#4