Miehet edustus

Raportti

Tasainen vääntö kääntyi ISB:lle

ISB matkasi vimpeliin kolmen kentän voimin ja pihalta haettii tuntumaa lumisählyillä ennen päivän ensimmäistä koitosta.

1. Erä: Heti ensi minuuteista lähtien ISB ottaa pallollisen hallinnan pelissä Hipan tyytyessä avaamaan kukkupalloilla kohti maalia. Reippaan kolmen minuutin kohdalla Neva-Keturi saa nauttia Santaharjun loistopassista ja tallettaa pallon varmasti keskelle ylös siirtäen ilmajokiset johtoon. Erän puolivälissä Hipa onnistuu tasoittaman pelin ylivoimalla kun vapaa mies on unohtunut keskelle neliötä . Toisen alivoiman ISB tappaa rutiinilla ja erätauolle mennään 1-1 tilanteessa.
  1. Erä: Toinen erä ei kerkeä kunnolla vielä alkaakaan, kun Yli-Karjanmaa lämää tilanteeksi 2-1 Kivimäen syöttäessä. Tästä vain puoli minuuttia ja Hipa tasoittaa jälleen pelin . Erän lopussa ISB saa vielä koittaa ylivoimaa, mutta tuloksetta tauolle siis 2-2 tilanteessa.
  1. Erä: Hipa saa muutaman kerran heti erän alussa paineen isb päätyyn kukkupalloilla ja siirtyykin johtoon viiva roiskaisulla joka tipahtaa suoraan yläkulmaan hyvän maskin läpi . Vain 18 sekunttia tästä Hipan vielä juhliessa johtoaan Haapamäki runnoo pelin tasoihin Neva-keturin toimiessa syöttäjänä. ISB rakentaa jatkuvasti paikkoja ja lopulta saakin palkinnon, kun Neva-Keturi tarjoilee koko kentän poikkisyötön Loukasmäelle joka ei näistä paikoista erehdy pallo suoraan syötöstä varmasti maata pitkin maaliin tilanne 4-3.Erän loppuun Hipa saa vielä paineen ISB:n maalille mutta jää ilman todellista maalipaikkaa ilmajokisten puolustaessa tiiviisti. Summerin soittaessa siis taululla 4-3 voitto.