Runkosarja
17.12.2016, 11:00
ISB
4 - 3
SC Alajärvi
Peräseinäjoki, Ritola-halli
Miehet edustus

Raportti

BACK-TO-BACK JA 4 PINNAA

Joukkueet olivat onnistuneesti siirtyneet Lohtajalta Peräseinäjoen Ritolahallille toiseen kohtaamiseen. ISB:n leirissä valmistauduttiin pelipäivään huolella, koska sen tiedettiin olevan erityisen pitkä.

Huolellinen valmistautuminen näkyikin itse pelissä, kun Miika Toivio talletti pallon riman alle vain kahdeksan sekunnin pelin jälkeen, Timo Fält sai nimensä tilastoihin syöttäjänä. ISB oli ensimmäisen erän hyvin pelin päällä ja kaikki kolme kenttää loivat tekopaikkoja tasaiseen tahtiin. Kuitenkin erätauolle siirryttiin alajärveläisten johtaessa 1-2.

Toisen erän alussa Miika Toivio oli jälleen työmaalla ja viimeisteli laadukkaalla laukauksella alakulmaan, syötön laitaan tarjoili Riku Heikonen. Ajassa 17.49 Markku Neva-Keturi siirsi ilmajokelaiset johtoon päättäväisellä laukauksella veskarin puikoista, syöttäjänä toistamiseen hyvän pelin pelannut Heikonen. Kuuluisa maalin jälkeinen vaihto ja peli oli tasan, pelikellossa  18.09. Erän puolivälissä kapteeni Antti Kuusisto talletti pallon onetimerillä verkkoihin, Neva-Keturin tarjoillessa paikan keskustaan. Tilanne 4-3 ISB:lle. Pelin painopiste oli toisessakin erässä alajärveläisten päädyssä, mutta lisämaaleja ei saatu aikaiseksi. Krediittiä saa antaa vastustajan maalivahdille, joka teki pelissä useita gamesavereita.

Kolmas erä oli kypsää pelaamista. ISB piti pallonhallinnan ja loi edelleen tukun maalipaikkoja sekä muutamat alajärveläisten hyökkäykset puolustettiin tunnollisesti. Erässä ei maaleja nähty ja näin ollen ottelu päättyi riemukkaisiin voitontansseihin.

ISB pelasi ehjän ottelun ja palkintona saatiin ansaittu voitto. Jokainen pelaaja hoiti ruutunsa moitteetta ja työmoraali oli kunnossa. Lisämaininnan ansaitsee Juuso Tuomaala, jonka perusvarma pelaaminen lukuisten keskialueen katkojen maustamana oli vastustajan pelille myrkkyä.

#26